Lazio îl anunţă pe Igor Tudor ca nou antrenor

  • Igor Tudor a semnat un contract pe 18 luni cu echipa de fotbal italiană Lazio, din Serie A.
  • Mutarea vine după ce fostul tehnician al lazialilor, Maurizio Sarri, şi-a dat demisia săptămâna trecută.
  • Decizia i-a surprins pe conducătorii clubului din Roma, care s-au reorientat spre tehnicianul croat.
116 afișări
Imaginea articolului Lazio îl anunţă pe Igor Tudor ca nou antrenor

Sursa foto: Facebook

Demisia lui Sarri a fost rezultatul a patru înfrângeri consecutive, inclusiv o eliminare în optimile de finală ale Ligii Campionilor în faţa lui Bayern Munchen.

Giovanni Martusciello, antrenorul secund al lui Sarri, a fost la cârma echipei ca interimar la victoria de sâmbătă din Serie A, în deplasare la Frosinone, dar se ştia încă de atunci că opţiunea pentru noul tehnician este Igor Tudor.

Antrenorul croat a aterizat la Roma luni seara şi a fost fotografiat ţinând în mână o eşarfă a lui Lazio la aeroport, publicată pe canalele oficiale de socializare ale clubului.

Tudor împlineşte 46 de ani luna viitoare, iar cel mai recent rol al său a fost pe banca lui Olympique Marseille, anterior trecând pe la Verona, Hajduk Split, Udinese, Galatasaray, Karabukspor şi PAOK Salonic.

De asemenea, a mai avut experienţe ca asistent manager al lui Igor Stimac la echipa naţională a Croaţiei şi al lui Andrea Pirlo la Juventus în 2020-2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici