Lazio-Torino amânat în urma depistării unui focar Covid-19 în tabăra torineză

Meciul Lazio-Torino, care fusese programat pentru marţi seară de la 18:30 ora locală, a fost amânat ca urmare a unui focar Covid-19 depistat în echipa torineză.

184 afișări
Imaginea articolului Lazio-Torino amânat în urma depistării unui focar Covid-19 în tabăra torineză

Sursa foto: profimedia

Runda a 25-a din Serie A începe marţi, dar fără partida Lazio-Torino, care a fost amânată din cauza unui număr mare de cazuri de Covid-19 depistate în tabăra torinezilor.

Şeful autorităţii locale de sănătate din Torino a mandatat încă de luni ca jucătorii echipei din Torino să rămână în carantină până marţi la miezul nopţii ca urmare a depistării mai multor cazuri de „variantă engleză” a virusului în rândul jucătorilor. Ca atare, a devenit imposibil pentru torinezi să călătorească la Roma pentru defăşurarea meciului.

Potrivit „Repubblica”, meciul se va juca cel mai probabil după sărbătorile pascale catolice (4 aprilie), opţiunea de a juca meciul 24 de ore mai târziu fiind respinsă de Lazio, deoarece aceştia urmează să joace sâmbătă cu Juventus.

Preşedintele Lega Serie A, Paolo Dal Pino a declarat pentru „Gazzetta dello Sport” că meciul Juventus-Napoli de la începutul acestui sezon a stabilit un precedent pentru acest tip de situaţie, astfel că dorinţa ligii ca meciul de marţi seara să se joace cu jucătorii valizi nu poate fi pusă în practică.

Napoletanii au fost în mod similar împiedicaţi să călătorească la Torino de către autorităţile locale, după ce doi jucători au fost depistaţi pozitiv în echipă, Juventus câştigând iniţial meciul, ca ulterior, după apelul lui Napoli jocul să fi fost amânat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici