Legenda celor de la Chelsea, Ashley Cole, victima unui abuz rasist în timpul unui meci din Cupa Angliei

Poliţia engleză investighează un abuz rasist la adresa expertului TV Ashley Cole, în timpul meciului câştigat cu 4-1 de Manchester City în faţa lui Swindon Town FC, în Cupa Angliei, a anunţat sâmbătă clubul din liga a patra.

359 afișări
Imaginea articolului Legenda celor de la Chelsea, Ashley Cole, victima unui abuz rasist în timpul unui meci din Cupa Angliei

Swindon a condamnat abuzul şi şi-a cerut scuze lui Cole, care se afla vineri la County Ground din Swindon, ca parte a echipei de prezentare a televiziunii ITV.

Cole a jucat 107 meciuri pentru Anglia şi a câştigat mai multe distincţii în perioada în care a evoluat la cluburile de primă ligă Arsenal şi Chelsea.

„Suntem absolut întristaţi şi profund dezgustaţi de acest lucru şi nu putem sublinia suficient de mult că abuzul rasial de orice fel nu va fi tolerat de Swindon Town Football Club", a declarat Clem Morfuni, proprietarul Swindon Town, într-un comunicat.

„În prezent lucrăm cu poliţia din Wiltshire pentru a strânge probe, dar cei responsabili vor fi pedepsiţi în consecinţă.

În numele tuturor celor de la Swindon Town Football Club, îi transmitem scuzele noastre sincere lui Ashley Cole".

Poliţia din Wiltshire a declarat că a început o anchetă privind abuzurile care au avut loc în timpul meciului.

„Am început deja o anchetă, obţinând declaraţii şi verificând camerele de supraveghere. Alte anchete în legătură cu acest incident sunt în curs de desfăşurare", se arată într-o declaraţie de pe site-ul poliţiei din Wiltshire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici