Legendarul fotbalist italian Francesco Totti şi-a anunţat plecarea de la AS Roma, după 30 de ani

Francesco Totti (42 de ani) şi-a dat demisia din funcţia de manager pe care o acupa la clubul AS Roma. Fostul fotbalist şi-a anunţat decizia într-o conferinţă de presă organizată luni. Hotărârea a fost luată ca urmare a situaţiei din club.

1355 afișări
Imaginea articolului Legendarul fotbalist italian Francesco Totti şi-a anunţat plecarea de la AS Roma, după 30 de ani

Legendarul fotbalist italian Francesco Totti şi-a anunţat plecarea de la clubul AS Roma

Din câte se pare, strategiile nu se fac pentru binele echipei, astfel că Totti a hotărât că este mai bine să plece. În acelaşi timp, a lăsat de înţeles că se poate întoarce, dacă se schimbă acţionariatul. ”Este o zi foarte dureroasă. Condiţiile nu mai sunt îndeplinite. Nu am avut niciodată posibilitatea de a lucra în sectorul sportiv aşa cum am vrut. După ce americanii au ajuns în fruntea clubului, ei au încercat prin toate mijloacele să-i îndepărteze pe romani din acest club. Acesta era scopul unora. Au reuşit. Dacă un alt patron vine la Roma şi vrea să parieze pe mine, eu sunt pregătit'', a declarat Totti, la conferinţa de presă.

După 30 de ani petrecuţi la AS Roma, 24 dintre ei la prima echipă, Totti şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător, în 2017, şi a primit imediat o ofertă din partea clubului de a ocupa funcţia de manager. Relaţia dintre campionul mondial din 2006 şi conducerea clubului din capitala Italiei s-a deteriorat şi este de aşteptat ca Totti să părăsească clubul.

În cariera sa, Francesco Totti a evoluat în 785 de partide pentru AS Roma, reuşind 307 goluri. Alături de capitolini, atacantul a câştigat titlul în Serie A, două Cupe şi două Supercupe ale Italiei. Totti are în palmares Campionatul Mondial din 2006, câştigat alături de Italia, după o finală contra Franţei, decisă la loviturile de departajare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici