Leo Grozavu: Ar trebui impuse nişte restricţii la aducerea de jucători străini!

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat că ar trebui impuse anumite restricţii în ceea ce priveşte aducerea de jucători străini, după modelul englez.

133 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu: Ar trebui impuse nişte restricţii la aducerea de jucători străini!

Leo Grozavu: Ar trebui impuse nişte restricţii la aducerea de jucători străini! (Imagine: Shutterstock)

"Ar trebui impuse nişte restricţii la aducerea de jucători străini! Aceştia ar trebui să fie mult peste jucătorii autohtoni. Să facă într-adevăr diferenţa. O soluţie ar fi să se adopte un model similar celui din Anglia…Aşa, vin tot felul de amatori şi ocupă locul unor tineri români care ar putea promova mult mai repede", a spus, duminică, Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai menţionat că şi-ar dori o creştere a numărului de jucători tineri chiar şi la Liga I: "La Liga I, nimeni nu poate avea răbdare cu tinerii, pentru că sunt presaţi de rezultate şi este o răspundere mare. Un jucător tânăr, fără experienţă, are nevoie de ceva timp pentru a se adapta şi pentru a creşte în valoare. Eu sunt adeptul promovării de jucători tineri şi o să-i testez în perioada de vară. Juncănaru este doar un exemplu. În plus, trebuie făcute investiţii şi în infrastructură. Pentru a creşte, aceşti copii au nevoie de condiţii. Tocmai de aceea, am solicitat construirea unui teren sintetic, cu dimesiuni normale. Acesta ar putea fi folosit atât de prima echipă cât şi de juniori".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici