Leo Grozavu este antrenorul etapei a 3-a în Superligă

Leo Grozavu, antrenorul echipei Politehnica Iaşi, a fost desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal antrenorul echipei ideale a etapei a 3-a din Superligă. Alături de el, a mai prins cel mai bun unsprezece şi atacantul ieşenilor, Luis Phelipe Figueiredo.

120 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu este antrenorul etapei a 3-a în Superligă

Universitatea Craiova, FC Voluntari şi Universitatea Cluj au câte doi componenţi în echipa ideală a etapei, în timp ce Dugandzic (Rapid Bucureşti), golgheterul ediţiei trecute, e din nou în cursă, după ce a reuşit o dublă.

Au marcat pentru prima dată în prima ligă din România Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) şi Sota Mino (FC Hermannstadt).

Echipa ideală a etapei a 3-a:

Portar

  • Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - Dă siguranţă echipei. Contra CFR Cluj, portarul Universităţii Craiova a avut şapte intervenţii foarte bune.

Fundaşi

  • Radu Boboc (FC Voluntari) - A înscris golul care a deschis drumul ilfovenilor spre victorie. A făcut excelent ambele faze de joc.
  • Joyskim Dawa (FCSB) - A avut o evoluţie sigură, printre cele mai bune în tricoul roş-albaştrilor bucureşteni.
  • Igor Armaş (FC Voluntari) - Cu el în postura de căpitan, FC Voluntari s-a întors de pe "Ilie Oană" cu toate cele trei puncte şi fără gol primit.
  • Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Revenirea căpitanului în teren este un mare câştig pentru olteni. În ultima rundă, acesta a făcut un foarte bun joc defensiv.

Mijlocaşi

  • Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Mijlocaşul covăsnenilor şi-a trecut în cont primul gol şi întâia pasă decisivă în SuperLiga României.
  • Sota Mino (FC Hermannstadt) - A marcat pentru întâia oară în SuperLiga României, golul său fiind unul decisiv.
  • Dan Nistor (Universitatea Cluj) - Prin dubla reuşită în ultima rundă, acesta a ajuns la 40 de goluri marcate în cele 14 sezoane strânse în principala competiţie internă.

Atacanţi

  • Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - A făcut un meci fabulos! A înscris de două ori şi şi-a mobilizat excelent colegii de fiecare dată când s-au aflat în dificultate.
  • Marko Dugandzic (FC Rapid 1923) - Principala armă din atacul giuleştenilor, golgheterul ediţiei precedente, şi-a trecut numele pe tabelă de două ori.
  • Luis Phelipe Figueiredo (Politehnica Iaşi) - A avut o evoluţie încântătoare în faţa campioanei, în poarta căreia a înscris de două ori.

Antrenorul Etapei

  • Leo Grozavu (Politehnica Iaşi - FOTO) - Ieşenii s-au impus pe terenul deţinătoarei titlului printr-un joc apreciat la final de toţi cei implicaţi în fenomen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici