Leonardo: Mă simt cu adevărat antrenor, asta este ceea ce vreau să fac

Tehnicianul echipei Internazionale Milano, Leonardo, a declarat că se simte "mult mai puternic" şi mai convins că este "cu adevărat antrenor", menţionând că şi-a dat seama că asta este ceea ce îşi doreşte să facă în continuare, informează AFP.

5 afișări

"Mă simt mult mai puternic decât înainte şi sunt tot mai convins că sunt un antrenor. Acum mă simt cu adevărat antrenor, mai mult decât înainte, asta îmi doresc să fac. Sunt pe cale de a progresa, m-am schimbat şi vreau să mă schimb în continuare", a declarat Leonardo înaintea meciului pe care Internazionale Milano, echipă la care e legitimat şi Cristian Chivu, îl va disputa cu Cesena, în etapa a XXXV-a a campionatului Italiei.

Membru în conducerea clubului AC Milan până în 2009, Leonardo a trecut pe banca tehnică anul trecut, după care a părăsit gruparea milaneză şi a ajuns la Inter la finalul anului 2010.

Leonardo a respins aluziile privind un final de ciclu la Internazionale Milano. "Despre ce vorbim? Echipa este campioană mondială, a Europei, în cursă pentru Cupa Italiei şi pe locul doi în Serie A! Rămâne amărăciunea eliminării din Liga Campionilor, am fi putut învinge echipa Schalke 04, însă asta ne-a montat pentru viitor", a mai spus tehnicianul brazilian.

Pentru meciul cu Cesena, Leonardo nu poate conta pe mijlocaşul olandez Wesley Sneijder şi pe sârbul Dejan Stankovic, accidentaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici