Leontin Grozavu: Etapa aceasta s-ar putea clarifica problema salvării de la retrogradare

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leontin Grozavu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că un succes al formaţiei sale în meciul cu Corona Braşov, coroborat cu alte rezultate, ar putea duce la rezolvarea problemei salvării de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

73 afișări
Imaginea articolului Leontin Grozavu: Etapa aceasta s-ar putea clarifica problema salvării de la retrogradare

Leontin Grozavu (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"Meciul cu Corona este foarte important pentru noi ţinând cont de faptul că suntem aproape de îndeplinirea obiectivului. Este o etapă interesantă, în care se pot clarifica multe lucruri legate de salvarea de la retrogradare. Sper ca la finalul ei să ne bucurăm în primul rând de victoria noastră. Dacă noi vom acumula puncte, ne va interesa mai puţin ce fac adversarele noastre", a spus Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai menţioant că adversarul de sâmbătă nu mai are şanse de salvare de la retrogradare şi tocmai de aceea va juca fără presiune: "Corona nu îşi face mari speranţe pentru viitoarea ediţie a Ligii I. Este o echipă care la momentul actual joacă fără presiunea unui obiectiv. Pe teren propriu sunt greu de învins, iar în deplasare îşi vând scump pielea. Ne aşteaptă o partidă dificilă, însă băieţii sunt conştienţi de importanţa meciului şi sunt pregătiţi să facă un joc bun. Pe noi ne interesează să acumulăm puncte la fiecare joc, însă asta nu înseamnă că dacă vom câştiga sâmbătă, campionatul este încheiat şi am intrat în vacanţă. Nu! Mai sunt jocuri la care noi trebuie să acumulăm experienţă pentru sezonul următor".

FC Botoşani va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 15.30, echipa Corona Braşov, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici