Levi: Nimeni nu s-a putut concentra din cauza demisiei lui Mihai Stoica şi a restanţelor financiare

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, după înfrângerea din meciul din deplasare cu FCM Târgu Mureş, scor 1-0, că nimeni de la gruparea ialomiţeană nu s-a putut concentra înaintea partidei din cauza demisiei lui Mihai Stoica, a restanţelor financiare şi a incertitudinii.

15 afișări
Imaginea articolului Levi: Nimeni nu s-a putut concentra din cauza demisiei lui Mihai Stoica şi a restanţelor financiare

Levi: Nimeni nu s-a putut concentra din cauza demisiei lui Mihai Stoica şi a restanţelor financiare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Echipa a fost nervoasă, nimeni nu s-a putut concentra. Nu m-a surprins FCM, pentru că a venit să lupte. Unirea a început partida cu ceva ocazii, dar nu a marcat în prima repriză, după care pentru noi a devenit din ce în ce mai dificil. În repriza a doua gazdele au marcat după un corner, s-a luat şi un roşu. Nimeni nu s-a putut concentra înaintea meciului din cauza demisie lui Mihai Stoica, a restanţelor financiare şi pentru că nu se ştie ce va fi mâine. Echipa nu a mai fost relaxată, a început să fie nervoasă şi atunci şi norocul se fereşte de tine. Nimeni nu e concentrat la fotbal în momentul ăsta şi trebuie să vedem ce e de făcut pentru să sunt probleme mari. Avem jucători speciali, o echipă specială, dar situaţia e dificilă chiar şi pentru noi, chiar dacă se va rezolva ceva la club va fi din ce în ce mai târziu şi e păcat", a spus Levi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Roni Levi a precizat că atmosfera este foarte proastă printre jucători. "Un jucător minunat şi profesionist ca Maftei a devenit nervos", a adăugat el.

Tehnicianul a spus că va lua o decizie în privinţa situaţiei sale după o discuţie cu patronul Unirii Urziceni. "În această săptămână avem o întânire cu patronul să vedem ce e de făcut, apoi voi lua o decizie în ceea ce mă priveşte", a afirmat Roni Levi.

Managerul general al vicecampioanei României Unirea Urziceni, Mihai Stoica, şi-a anunţat plecarea de la gruparea ialomiţeană, vineri seară, pe blog-ul personal, precizând că tocmai şi-a încheiat "cel mai frumos capitol al carierei".

Mihai Stoica a ocupat funcţia de manager general al clubului Unirea Urziceni de trei ani, el mai fiind în funcţii de conducere în fotbalul românesc la Steaua şi Oţelul Galaţi.

A doua zi după anunţul demisiei lui Stoica, Unirea Urziceni a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de FCM Târgu Mureş, în etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici