Levi: Sunt sigur că până la meciul cu Shalke echipa va arăta diferit

Tehnicianul echipei Steaua, Roni Levi, a declarat după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, că este convins că formaţia sa va arăta altfel până la confruntarea cu Schalke 04, din grupele Ligii Europa.

100 afișări
Imaginea articolului Levi: Sunt sigur că până la meciul cu Shalke echipa va arăta diferit

Roni Levi (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"A fost meci prost din partea noastră, chiar dacă am controlat mingea şi am avut posesia, nu ne-am creat destule ocazii. Este un rezultat rău pentru noi. Golul din penalti ne-a făcut să fugim noi după egalare, apoi golul secund a venit pe neaşteptate, iar după al treilea gol echipa a căzut total. Sunt sigur că până la meciul cu Shalke echipa va arăta diferit. E normal ca după ce un jucător de valoare precum Bănel pleacă, echipa simte un minus. Nicoliţă era pe lângă un jucător de valoare şi un jucător cu spirit de luptă, dar acum el e la altă echipă. O echipă puternică îşi revine rapid după astfel de eşecuri şi sunt sigur că şi noi vom reveni până la meciul cu Shalke", a spus Levi.

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, s-a declarat încântat de victorie. "A fost un meci frumos în aeastă seară. Câteodată ne iese, alteori mai pierdem şi cu 5-0. Ne bucurăm că după înfrângrea de la Mioveni am putut să ne răsplătim fanii cu o victorie împotriva Stelei, este cea mai iubită echipă din ţară. Victoria de azi se datorează unei agresivităţii pozitive a întregii echipe. Îl felicit pe Bud pentru reuşite şi sper să ajungă la forma care l-a consacrat când a plecat acum câţiva ani de la noi", a afirmat Pustai.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bawab '14 (penalti) şi Bud '61, '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici