Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident rutier la Monaco

Pilotul echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a fost implicat într-un accident rutier la Monaco, unde locuieşte, astfel că a fost nevoit să plece în Brazilia, pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Sao Paulo, cu o zi întârziere faţă de programul prevăzut.

376 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident rutier la Monaco

Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident rutier la Monaco (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, pilotul a precizat că nimeni nu a fost rănit în accident. Echipa Mercedes anunţase că Hamilton va ajunge mai târziu în Brazilia, deoarece are febră.

"Nu m-am simţit prea bine în ultimele zile, dar am fost implicat şi într-un accident rutier, luni seară, la Monaco. Chiar dacă nu este treaba nimănui, sigur vor fi persoane care vor încerca să profite de situaţia mea şi să facă rost de bani. Nimeni nu a fost rănit, asta contează, dar maşina mea a fost lovită după un mic acroşaj cu un vehicul staţionat. Mă simt mai bine şi plec în Brazilia. Dar vă informez că-mi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat. Toţi facem greşeli, important este să învăţăm din ele", a afirmat Hamilton.

La 25 octombrie, Lewis Hamilton a devenit campion mondial de Formula 1 pentru a treia oară în carieră, a doua oară consecutiv, după ce a câştigat Marele Premiu al SUA şi cu trei etape înaintea finalului sezonului.

Marele Premiu al Braziliei, penultimul al sezonului, are loc în acest weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici