Lewis Hamilton a provocat un accident în Elveţia, luna trecută

Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton, a provocat un accident, luna trecută, în localitatea Vesenaz din Elveţia, el avariind o maşină în care se aflau o femeie în vârstă de 39 de ani şi fiica sa, informează The Sun.

4 afișări

Hamilton, care se afla la volanul automobilului său Mercedes, a provocat accidentul după ce nu a observat maşina Peugeot 206 condusă de femeie, la o intersecţie. El a frânat, dar deja era prea târziu şi maşina sa s-a ciocnit de celălalt automobil.

"Mi s-au înmuiat picioarele şi Lewis era foarte tulburat- tremura şi aproape că plângea. A întrebat imediat dacă Selene a păţit ceva (n.r. - fiica în vârstă de 4 ani a femeii) şi şi-a cerut scuze. Şi-a asumat responsabilitatea totală a accidentului. Nu l-am recunoscut până când poliţia a venit şi mi-a spus: «Ştiţi cine este? Este Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1»", a declarat Anouk, femeia implicată în incident.

Niciuna din cele trei persoane implicate nu a fost rănită. Hamilton le-a dat autografe poliţiştilor care s-au prezentat la locul incidentului. De asemenea, el şi-a pus ulterior un angajat să verifice dacă Anouk este în regulă.

Lewis Hamilton a negat că nu ar fi oprit la un stop şi că din această cauză ar fi avut loc accidentul. "Nu este vorba că nu a oprit la un stop. Era o intersecţie ciudată, cu oglinzi. A crezut că nu vine nimic, astfel că a a ieşit şi a observat cealaltă maşină prea târziu", a declarat un apropiat al pilotului.

McLaren a confirmat că Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident minor, luna trecută. Poliţia din Geneva a precizat că nu vor exista urmări în legătură cu acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici