Lewis Hamilton anunţă că îşi schimbă numele înaintea noului sezon de Formula 1

Lewis Hamilton începe în acest weekend lupta pentru un nou record, obţinerea celui de al optulea titlu de campion mondial de Formula 1. Cu şase zile înainte de GP-ul de deschidere a sezonului din Bahrain, el a confirmat că a demarat procedurile de schimbare a numelui.

4134 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton anunţă că îşi schimbă numele înaintea noului sezon de Formula 1

Lewis Hamilton anunţă că îşi schimbă numele înaintea noului sezon de Formula 1

Lewis Hamilton este în curs de a-şi schimba numele, cu intenţia a include numele de familie al mamei sale, Larbalestier, a declarat septuplul campion mondial de Formula 1, citat de The Mirror.

Hamilton a dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă la Dubai Expo că urmează să facă aceast demers, punând la îndoială tradiţia ca femeile să-şi schimbe numele de familie atunci când se căsătoresc.

Părinţii lui Hamilton, Anthony Hamilton şi Carmen Larbalestier, au divorţat când Lewis era copil.

„Sunt foarte mândru de numele familiei mele: Hamilton", a declarat britanicul. „De fapt, poate că niciunul dintre voi nu ştie că numele mamei mele este Larbalestier. Şi sunt pe cale să pun asta în numele meu. Pentru că nu prea înţeleg pe deplin întreaga idee de ce, atunci când oamenii se căsătoresc, femeia îşi pierde numele. Chiar vreau ca numele ei să continue alături de numele Hamilton."

Hamilton, care a fost însoţit de mama sa la ceremonia de acordare a titlului de cavaler la Castelul Windsor, în decembrie anul trecut, a declarat că nu este sigur când va fi ratificată oficial schimbarea numelui, după ce a fost întrebat dacă noul său nume va fi confirmat la timp pentru Marele Premiu al Bahrainului, care va deschide sezonul în acest weekend.

„Va fi în curând", a spus Hamilton. „Nu, nu ştiu dacă va fi în acest weekend. Dar lucrăm la asta".

Hamilton se află în prezent în Orientul Mijlociu, în timp ce se pregăteşte pentru noul sezon de Formula 1, când va încerca să recupereze titlul mondial de la Max Verstappen, după finalul controversat al ultimei ediţii, când Max Verstappen a câştigat titlul în ultimele tururi de pistă ale sezonului.

Hamilton se întoarce pentru cel de-al 16-lea sezon al său în Formula 1, însă, pilotul în vârstă de 37 de ani se confruntă cu o concurenţă acerbă, noua maşină a celor de la Mercedes fiind uşor în urma celor de la Red Bull şi Ferrari în testele de pre-sezon din Bahrain, de săptămâna trecută.

„Sunt sigur că toată lumea îşi poate da seama de asta - nu suntem cei mai rapizi în acest moment", a declarat Hamilton sâmbătă.

„Ferrari pare să fie cel mai rapid monopost, apoi poate Red Bull, iar apoi poate noi sau poate McLaren, nu ştiu. Dar în prezent nu suntem în top".

Hamilton a respins sugestiile potrivit cărora echipa Mercedes ar fi reţinut puterea în testele de pre-sezon, pentru a surprinde restul grilei atunci când sezonul va începe în acest weekend.

Campionul în exerciţiu, Max Verstappen, a înregistrat cel mai bun timp în timpul testelor, înaintea lui Charles Leclerc de la Ferrari, al doilea, şi a lui Fernando Alonso, dublul campion mondial de la Alpine, al treilea.

Noul coechipier al lui Hamilton, tânărul britanic George Russell, a înregistrat al patrulea cel mai bun timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici