Lewis Hamilton, oprit de poliţie pe un drum din Melbourne

Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton, a fost oprit, vineri, de poliţia australiană, după ce a fost surprins efectuând derapaje controlate cu un automobil Mercedes E 500 pe un drum din apropierea Circuitului Albert Park din Melbourne, informează espnf1.com.

19 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton, oprit de poliţie pe un drum din Melbourne

Hamilton, oprit de poliţie pe un drum din Melbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Hamilton a fost acuzat de utilizarea necorespunzătoare a unui autovehicul. Pilotul britanic a fost amendat şi i-a fost confiscată maşina pentru 48 de ore.

Poliţistul Scott Woodford a precizat că Hamilton a fost "extrem de cooperant" şi "profund dezamăgit" de acest incident.

Într-un comunicat dat publicităţi de McLaren, pilotul în vârstă 25 de ani şi-a cerut scuze pentru acest incident: "Am condus într-o manieră prea exuberantă şi, ca rezultat, am fost oprit de poliţie. Ceea ce am făcut a fost un lucru prostesc şi vreau să-mi cer scuze".

Lewis Hamilton, campion mondial în 2008, s-a clasat pe poziţia a treia în primul Grand Prix al sezonului 2010 din Campionatul Mondial de Formula 1, Marele Premiu al statului Bahrain. Cursa a fost câştigată de pilotul spaniol al echipei Ferrari, Fernando Alonso, care a fost urmat de coechipierul său de la echipa italiană, brazilianul Felipe Massa.

Cea de a doua etapă a CM de F1 va avea loc, în acest weekend, pe Circuitul Albert Park din Melbourne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici