Lewis Hamilton şi-a lansat biografia la Londra

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a fost prezent, luni, la lansarea biografiei sale, editura Harpers Collins plătind pentru drepturile de publicare suma de 2 milioane de dolari, informează presa engleză.

4 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton şi-a lansat biografia la Londra

Lewis Hamilton şi-a lansat biografia la Londra

Cartea, intitulată "Lewis Hamilton: My story" ("Lewis Hamilton: Povestea mea"), are 320 de pagini şi prezintă povestea sportivului în vârstă de 22 de ani, care a fost la un pas de a deveni campion mondial la debutul său în Formula 1. Hamilton a ratat câştigarea titlului mondial la piloţi, în ultima etapă a sezonului, în favoarea finlandezului Kimi Raikkonen.

În carte, care va costa 18,99 de lire sterline, sunt descrise relaţiile pe care Lewis le are cu tatăl său, cu fratele său şi cu patronul de la McLaren-Mercedes, Ron Dennis, dar şi cu pilotul spaniol Fernando Alonso. Pilotul britanic îşi aminteşte că l-a întâlnit prima dată pe Fernando Alonso când concura în GP2 şi mărturiseşte că a fost emoţionat de faptul că spaniolul l-a salutat cu acea ocazie. Totuşi, după ce au devenit coechipieri la McLaren, relaţiile dintre cei doi s-au înrăutăţit. "Este păcat cum au evoluat lucrurile între noi", spune Hamilton în biografia sa.

Pe de altă parte, presa engleză anunţă că oficialii de la McLaren nu îl vor consulta pe Hamilton în privinţa celui de-al doilea pilot al echipei. Pilotul britanic a declarat că Nico Rosberg, Adrian Sutil sau Heikki Kovalainen i-ar putea succede spaniolului Fernando Alonso la echipa de Formula 1 McLaren-Mercedes. "Rosberg, Sutil, Kovalainen", le-a răspuns vicecampionul mondial jurnaliştilor care l-au întrebat cine ar putea fi viitorul său coechipier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici