Lewis Hamilton vrea să îl depăşească pe Michael Schumacher la titluri. Pilotul britanic a doborât deja un record deţinut de german

  • Lewis Hamilton a depăşit recordul de 91 de victorii în circuit al lui Schumacher (94)
  • Hamilton a câştigat al şaptelea titlu de F1 din carieră
  • Contractul britanicului cu Mercedes expiră la finalul actualului sezon
404 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton vrea să îl depăşească pe Michael Schumacher la titluri. Pilotul britanic a doborât deja un record deţinut de german

Sursa foto: Mediafaxfoto

După ce l-a depăşit deja pe Schumacher la numărul de victorii în cursele de Formula 1, Lewis Hamilton vrea să fie peste şi la numărul de titluri în circuitul de Formula 1. Nu mai are mult. Deja a reuşit să îl egaleze, odată cu victoria de la Istanbul.

„Asta este pentru toţi copiii care visează imposibilul. Puteţi să o faceţi şi voi! Vă mulţumesc atât de mult tuturor pentru susţinere!”, a declarat Hamilton la finalul cursei.

Deşi n-a semnat încă un nou contract cu Mercedes, Hamilton vrea să revină pe pistă la anul. Mai ales după toate eforturile pe care le-a făcut să fie numărul 1.

LEWIS HAMILTON: „M-am gândit la toată cariera mea. De când aveam 5 ani şi mergeam cu kartul, când am câştigat primul campionat în Marea Britanie, conducând cu tata până acasă după ce am văzut că suntem campioni şi visând să fiu aici. Şi este chiar acolo!” 

Încă de când Hamilton câştiga primul titlu de Formula 1 din carieră, Michael Schumacher era convins că britanicul îl poate depăşi.

Prezentator: Poate vreun pilot din ziua de astăzi să domine Formula 1 aşa cum ai facut-o tu? Poate cineva ca Lewis să ia titlul mondial şi să mai obţină încă şapte titluri mondiale? 

Michael Schumacher: Aş spune absolut da. Recordurile sunt făcute să fie depăşite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici