Liam Miller, fost mijlocaş la Celtic şi Manchester United, a murit la doar 36 de ani

Veste teribilă pentru lumea fotbalului. Liam Miller, fost mijlocaş la Celtic şi Manchester United, a murit vineri seară, după ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas, boală care i-a fost descoperită în luna noiembrie a anului trecut.

487 afișări
Imaginea articolului Liam Miller, fost mijlocaş la Celtic şi Manchester United, a murit la doar 36 de ani

Liam Miller, fost mijlocaş la Celtic şi Manchester United, a murit la doar 36 de ani

Retras din activitate în iarna lui 2017, după o ultima aventură în SUA, la Wilmington Hammerheads, Liam Miller s-a stins din viaţă la doar 36 de ani, după o perioadă de trei luni în care s-a luptat pentru a învinge cancerul la pancreas: "Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui", a fost mesajul postat de Celtic, clubul la care a crescut, la puţin timp de la tristul moment.

În amintirea lui Miller, jucătorii lui Celtic vor juca cu banderole negre pe braţ la meciul de sâmbătă, cu Patrick Thistle, în Cupa Scoţiei, partida urmând a fi precedată şi de un moment de reculegere în memoria fostului fundaş.

Şi Manchester United, club care l-a transferat pe Miller de la Celtic, în 2004, şi-a adus aminte de fostul fundaş: "Suntem foarte trişti pentru moartea tragică a fostului nostru mijlocaş Liam Miller. Transmitem condoleanţe celor dragi în aceste momente extrem de dificile", au transmis englezii, pe twitter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici