Librado Andrade: Bute a meritat victoria

Pugilistul mexican Librado Andrade a declarat, duminică dimineaţă, că românul Lucian Bute a meritat victoria în meciul în care s-a pus în joc titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

47 afișări
Imaginea articolului Librado Andrade: Bute a meritat victoria

Librado Andrade: Bute a meritat victoria (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Lucian Bute a făcut un meci remarcabil, a lovit de la bun început şi a meritat această victorie. Este un boxer talentat", a afirmat Bute.

"A fost seara mea. Totul a fost cum mă aşteptam, am muncit din greu pentru asta. Am fost încrezător în forţele mele de când a început partida. Nu m-am mai simţit aşa de bine de doi ani. Acum mă simt adevăratul Lucian Bute. Quebecul a văzut ce fel de luptător sunt. Am demonstrat că finalul luptei precedente a fost un accident şi că merit centura. Sunt campionul! Stephane Larouche mi-a spus să nu uit de jab şi Andrade va cădea. Asta a fost cheia. Nu m-a mirat că am câştigat prin KO, ştiam în ce formă sunt. Nu cred că mai există nici un dubiu acum. Următorul adversar vreau să fie Kelly Pavlik", a spus Bute, citat de Le Journal de Quebec.

"Bute expeditiv", a titrat Le Journal de Quebec. "Bute a fost repede răsplătit, l-a trimis imediat pe Andrade în lumea viselor. A fost o seară memorabilă, Bute şi-a păstrat coroana. A fost cireaşa de pe tort. Bu-te, Bu-te, a scandat audiența, încântată. A fost o noapte perfectă", a scris sursa citată.

"Bute e Mister KO", a titrat ziarul 24 Heures din Montreal.

"Bute încântă publicul printr-un KO", a comentat televiziunea canadiană CBC. "Bute a dat răspunsul perfect tutror criticilor. A fost una dintre cele mai frumoase lupte. Bute a celebrat cățărat pe corzile ringului, în delirul celor 16.000 de spectatori. Bute e campionul din Quebec!".

La Presse a comentat: "De această dată, Bute n-a mai făcut nicio greşeală". "Bute n-a ratat şansa şi l-a executat rapid pe Andrade. Campion, acum fără nicio controversă", a notat publicația canadiană.

"Bute îşi păstrează centura", a titrat Le Journal de Montreal. "Bute a atacat din start, spre deliciul publicului, care i-a scandat încontinuu numele. Andrade a fost trimis la podea. Cazul e clasat. Strigăte de bucurie pentru Bute. Emoționant!".

Bute a fost aclamat de 16 473 de spectatori şi va încasa 900.000 de dolari, adică 75 la sută din cea mai mare bursă pusă în joc în istoria boxului din Quebec, 1,2 milioane de dolari. Librado Andrade ar urma să primească 300.000 de dolari.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO, în repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat la Quebec. Românul a câştigat la puncte primele trei reprize la puncte, iar în a patra l-a trimis la podea pe Andrade de două ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici