Licitaţie pentru locul de copilot al lui Schumacher la Cursa Campionilor de la Beijing

Organizatorii Cursei Campionilor, o competiţie demonstrativă ce va avea loc pe Stadionul Olimpic din Beijing, în luna noiembrie, au decis să scoată la licitaţie locul de copilot al multiplului campion de Formula 1 Michael Schumacher pentru acest eveniment, informează presa chineză, citată de Marca.

13 afișări
Imaginea articolului Licitaţie pentru locul de copilot al lui Schumacher la Cursa Campionilor de la Beijing

Licitaţie pentru locul de copilot al lui Schumacher la Cursa Campionilor de la Beijing (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Persoanele care doresc să liciteze pentru a deveni copilotul germanului trebuie să îndeplinească două condiţii: să fie sănătoase şi să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani.

"Banii obţinuţi la licitaţia ce va începe la 29 octombrie vor fi folosiţi în scopuri caritabile", a declarat Xu Ying, unul dintre organizatori.

El a precizat că Schumacher are mulţi admiratori în China, astfel că numeroase persoane s-au interesat de licitaţie, după ce s-a publicat anunţul referitor la aceasta.

Printre vedetele care şi-au confirmat prezenţa la Cursa Campionilor se numără şi Lewis Hamilton, David Coulthard şi Sebastian Loeb.

Cursa, organizată anual, va avea loc pentru prima dată în China. Anterior, Cursa Campionilor s-a desfăşurat la Paris şi la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici