Liderul Arsenal a remizat acasă cu Newcastle, Man United a învins din nou

Arsenal a fost ţinută în frâu pe teren propriu de Newcastle, în remiza 0-0, din runda a 19-a din Premier Ligue. Manchester United a trecut uşor de Bournemouth cu 3-0, în timp ce Everton a fost zdrobită cu 4-1 acasă de Brighton.

146 afișări
Imaginea articolului Liderul Arsenal a remizat acasă cu Newcastle, Man United a învins din nou

Arsenal, Facebook

Speranţele lui Arsenal de a duce avansul la 10 puncte în cursa pentru titlu în Premier League au fost zădărnicite de Newcastle United, după o remiză albă (0-0) pe Emirates, în timp ce forma bună a lui Manchester United a continuat, diavoli roşii apropiindu-se de lider, după ce s-au impus fără probleme marţi, pe teren propriu, cu 3-0 în faţa lui Bournemouth.

Confruntarea dintre prima şi a treia clasată la Londra nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, Arsenal fiind ţinută pe loc de o echipă a lui Newcastle care a ajuns la a 8-a remiză a sezonului în campionat.

Manchester United şi-a consolidat locul în top 4, ajungând la egalitate de puncte cu Newcastle, datorită golurilor lui Casemiro, Luke Shaw şi Marcus Rashford, care au consfinţit victoria cu 3-0 pe Old Trafford.

Arsenal, care nu a reuşit să marcheze într-un meci pentru prima dată în acest sezon în toate competiţiile, are 44 de puncte în 17 meciuri, cu campioana Manchester City, care are 36 după ce a jucat 16.

Newcastle are 35 din 18 meciuri, devansând-o pe United la diferenţa de goluri, deşi a jucat un meci în plus.

După ce sâmbătă, Everton a ţinut piept în deplasare lui Manchester City, pentru a întrerupe o serie de trei meciuri pierdute în campionat, a fost învinsă din nou, de data aceasta acasă, cu 4-1, de Brighton & Hove Albion.

Înfrângerea a lăsat-o pe Everton la doar un punct deasupra zonei de retrogradare şi cu o presiune uriaşă asupra managerului Frank Lampard.

"Greşeli individuale şi probleme de apărare colectivă. Este ceea ce este ne-a adus aici.", a declarat Lampard, a cărui echipă ar putea cădea miercuri în ultimele trei locuri. "Nu este o chestiune de furie. Suntem dezamăgiţi. Vrem să câştigăm meciuri".

În celălalt meci al serii, Fulham s-a impus cu 1-0 la Leicester City şi a urcat pe locul şapte în clasament.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici