Liderul galeriei echipei Rapid: Boloni şi-a bătut joc de noi, ne-am săturat de fiţele lui

Liderul galeriei echipei Rapid, Vali Bulgaru, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul Ladislau Boloni şi-a bătut joc de suporteri amânând semnarea unui contract cu gruparea giuleşteană şi a precizat că aşteaptă ca oficialii clubului să aducă un alt antrenor.

13 afișări
Imaginea articolului Liderul galeriei echipei Rapid: Boloni şi-a bătut joc de noi, ne-am săturat de fiţele lui

Liderul galeriei echipei Rapid: Boloni şi-a bătut joc de noi, ne-am săturat de fiţele lui (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl înţelegem pe domnul Taher că s-a săturat. Suntem de acord cu dânsul. Ne-am săturat toţi de fiţele lui Boloni. Prea şi-a bătut joc de noi. Aşteptăm ca cei din conducere să aducă un alt antrenor la echipă. Chiar dacă ar fi venit Boloni nu ştiu cum ar fi fost primit pentru că prea ne-a ţinut în alarmă pe toţi", a spus Vali Bulgaru.

Acţionarii FC Rapid, Fathi Taher şi George Copos, au susţinut, luni, o conferinţă de presă, în care s-au arătat nemulţumiţi de amânările succesive ale tehnicianului Ladislau Boloni de a semna un contract cu gruparea giuleşteană. Copos a declarat că marţi sau miercuri va anunţa numele noului antrenor, acesta urmând să fie ales dintre Boloni şi un tehnician străin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici