LIGA I: Dinamo a învins Săgeata Năvodari, scor 1-0

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Săgeata Năvodari, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

186 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Dinamo a învins Săgeata Năvodari, scor 1-0

LIGA I: Dinamo a învins Săgeata Năvodari, scor 1-0

Golul a fost marcat în minutul 49, de Curtean. Acesta a înscris cu un şut de la 10 metri, la colţul lung, după o pasă greşită trimisă înapoi de către Filip.

În minutul 76, Săgeata Năvodari a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat Mera.

Săgeata Năvodari: Pogacsics - Filip, Mera, Fl. Popa, Lupu - Vezan, N'Doye - Achim (Sorian '70), Tigoianu, Grigoraş (Iordache '85) - M. Roman (Chiţu '57). Antrenor: Tibor Selymes.

Dinamo: Naumovski - Rus, Durimel, Grigore, Grecu - Lazăr, Thicot, Elton (Zougoula '74), Curtean - Matei (C. Munteanu '86), Rotariu (I. Şerban '68). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Tigoianu '45, Lupu '46, Popa '62, N'Doye '87 / Grigore '44, Matei '55, Rotariu '65

Cartonaş roşu: Mera '76

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei (asistenţi) - Ionuţ Valentin Iugulescu (rezervă)

Observatori: Corneliu Fecioru, Viorel Ilinca

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, între care şi 250 de fani dinamovişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici