Liga I: Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-4

Formaţia Rapid Bucureşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-1), de echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, care s-a disputat fără spectatori pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu".

276 afișări
Imaginea articolului Liga I: Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-4

Liga I: Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-4 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Au marcat: Ciolacu '13 / Szekely '8 şi '82, Apostu '33, Muzac '37.

0-1: Szekely a deschis scorul cu un "exterior" de la opt metri lateral dreapta.

1-1: Ciolacu a egalat cu un şut din întoarcere de la 17 metri.

1-2: Szekely l-a driblat din corp pe Vasile pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Apostu venit din spatele lui Voicu a înscris cu o lovitură de cap din şase metri.

1-3: Apostol Muzac a şutat de la 17 metri cu exteriorul la vinclul porţii lui Drăghia.

1-4: Centrare de pe stânga, Szekely a înscris cu un şut din şase metri la colţul scurt.

Rapid Bucureşti: Drăghia - Voicu, Abrudan, Mardare, N. Vasile (Ioniţă II '46) - N. Grigore - Roman, Dică, Herea, Coman (Stoica '87) - Ciolacu (Ioniţă I '58). Antrenor: Marian Rada.

Universitatea Cluj: Niculescu - Ciupe, Szilagyi, Raţiu, Mendy (Nicola '79) - Szekely, Kovacs (Dedu '47), Popa, Apostu (Borza '65) - Muzac, Tony. Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Roman '63, Voicu '83 / Mendy '9, Muzac '19, Kovacs '24.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Bocăneală, ajutat la cele două linii de Sebastian Stoianov şi Marius Marchideanu, în timp ce Florin Constantin a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Ionuţ Calancia şi Corneliu Fecioru.

La partidă a asistat şi fostul antrenor al celor două formaţii, Ioan Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici