Liga Naţională feminină ia startul, duminică, cu primele meciuri din 2009

Liga Naţională de handbal feminin programează, duminică, partidele din cadrul etapei a X-a, acestea fiind primele oficiale din 2009 în cadrul sporturilor de echipă.

20 afișări
Imaginea articolului Liga Naţională feminină ia startul, duminică, cu primele meciuri din 2009

Liga Naţională feminină ia startul, duminică, cu primele meciuri din 2009 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Echipele din Liga Naţională feminină nu au avut parte de pauză nici de sărbători, etapa a IX-a fiind programată în 28 decembrie, iar următoarea, în 4 ianuarie. Programul partidelor de duminică este următorul: Rulmentul Braşov-Oţelul Galaţi, HCM Roman-Rapid Bucureşti, HCM Baia Mare-KZN Slatina, Dunărea Brăila-"U" Jolidon Cluj, Tomis Constanţa-HCM Buzău şi CSM Cetate Deva-CSM Ploieşti.

Meciul derby al rundei a X-a, dintre Oltchim Rm. Vâlcea şi HC Zalău a fost amânat cu două zile, pentru că formaţia campioană joacă, tot duminică, în grupa C a Ligii Campionilor, cu rusoaicele de la Lada Togliatti.

La masculin, competiţia internă se va relua abia în 14 februarie, Liga Naţională fiind întreruptă datorită pregătirii şi participării echipei naţionale la Campionatul Mondial din Croaţia (16 ianuarie-1 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici