Liga Naţională la baschet: CSM Oradea-CSU Ploieşti, scor 90-91, în al doilea meci din semifinale

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a fost învinsă joi, pe teren propriu, de campioana CSU Ploieşti, scor 90-91 (39-43, 80-80), după prelungiri, iar scorul general este de 1-1, în semifinalele Ligii Naţionale.

265 afișări
Imaginea articolului Liga Naţională la baschet: CSM Oradea-CSU Ploieşti, scor 90-91, în al doilea meci din semifinale

Liga Naţională la baschet: CSM Oradea-CSU Ploieşti, scor 90-91, în al doilea meci din semifinale (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

CSM Oradea – Dillon 21 puncte, Franklin 17, Pesici 14, Comagici 10, Marici 9, Ţibîrnă 8, Stefanovici 6, Lupusavei 3, Lazăr 2

CSU Ploieşti – Burlacu 22 puncte, Vlahovici 18, Miletici 15, Tica 11, Stănescu 9, Timermanic 8, Mohammed 6, Szijarto 2.

În primul meci, din cele cinci programate în semifinale, CSM Oradea s-a impus, miercuri, cu 80-60, iar scorul general este astfel 1-1.

În cealaltă semifinală, tot joi, BC Mureş a câştigat a doua partidă cu Gaz Metan Mediaş, scor 96-88 (49-44), şi are 2-0 la general, după ce în prima s-a impus, cu 89-69.

Meciurile 3-4 din semifinale vor avea loc pe terenul echipelor vizitatoare, în 8-9 mai. O eventuală partidă decisivă ar urma să aibă loc, la Oradea şi Tg. Mureş, în 12 mai.

Câştigătoarele din semifinale se califică în finală, care se va disputa în sistemul "cel mai bun din şapte meciuri".

Campioana en-titre este CSU Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici