Liga Zimbrilor. CSM Bacău, surpriza primei zile din runda cu numărul 19

CSM Bacău a furnizat prima surpriză a etapei a 19-a a Ligii Zimbrilor, învingând SCM Politehnica Timişoara, în cursul zilei de luni, la turneul de handbal masculin ce se desfăşoară la Sala Sporturilor „Lascăr Pană ” din Baia Mare.

116 afișări
Imaginea articolului Liga Zimbrilor. CSM Bacău, surpriza primei zile din runda cu numărul 19

FOTO: Facebook Clubul Sportiv Municipal Bacău

CSM Făgăraş – CSM Vaslui 29-30 (12-15)

În prima partidă a zilei, CSM Vaslui a învins la limită pe CSM Făgăraş, braşovenii trecând prin momente dificile, după ce bugetul clubului a fost redus drastic, iar antrenorul Raul Fotonea şi-a încetat colaborarea cu făgărăşenii. Cu mici excepţii, moldovenii au avut meciul la dispoziţie, cu uşoare emoţii pe final, când CSM Făgăraş a marcat ultimele două goluri, apropiindu-se de la 27-30, la 29-30.

Steaua Bucureşti – HC Buzău 2012 28-27 (14-14)

Meci echilibrat, cele două echipe fiind despărţite de un singur punct în zona mediană a clasamentului.

Andrei Mihalcea cu 9 goluri şi Nemanja Grbovic, cu 6, au excelat de partea „militarilor”, marcând mai bine de jumătate din reuşitele bucureştenilor.

Steaua a dominat după aspectul jocului, fără a reuşi însă să se desprindă decisiv. În ultimele 10 minute buzoienii au preluat conducerea şi cu un minut înainte de final erau în avantaj 26-27.

Steaua a marcat însă următoarele două goluri, Nemanja Grbovic aducând victoria „militarilor” în ultimele secunde de joc.

SCM Politehnica Timişoara – CSM Bacău 26-30 (14-14)

Băcăoanii au furnizat surpriza etapei, depăşindu-i pe bănăţeni, după o primă repriză mai echilibrată, în care Poli a avut aproape tot timpul conducerea pe tabelă.

În partea a doua, moldovenii, aflaţi pe locul 13, cu 12 puncte, înainte de acest meci, au reuşit să treacă în avantaj după 10 minute, avantaj pe care nu l-au mai cedat până la final.

Pentru Buzoieni cele 3 puncte au adus un salt de un loc în clasament, în timp ce bănăţenii coboară pe 7, cu 25 de puncte, fiind depăşiţi de Steaua.

CSU Suceava – Dinamo Bucureşti 26-34 (10-17)

Tot luni s-a jucat şi o restanţă din etapa a 18-a, între CSU din Suceava şi Dinamo Bucureşti.

Campionii nu au avut nici un fel de emoţie, moldovenii neavând cu să emită vreo pretenţie, scorul reflectând clar diferenţa de valoare, în condiţiile în care Dinamo nu s-a întrebuinţat excesiv.

Marţi se joacă celelalte partide după următorul program:

  • Minaur Baia Mare – Magnum Botoşani – ora 10.15
  • CSU din Suceava – CSM Focşani 2007 – ora 13.00
  • AHC Dobrogea Sud – CSM Bucureşti – ora 15.50
  • Dinamo Bucureşti – AHC Potaissa Turda – ora 18.25

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici