Lindsey Vonn a primit sprijinul poliţiei germane pentru a călători în Bulgaria fără paşaport

Campioana mondială şi olimpică Lindsay Vonn a avut nevoie de amabilitatea poliţiştilor germani pentru a putea urca în avionul care a transportat-o de la Munchen la Sofia, după ce schioarea americană a realizat pe aeroport că nu are paşaportul la ea, informează presa internaţională.

266 afișări
Imaginea articolului Lindsey Vonn a primit sprijinul poliţiei germane pentru a călători în Bulgaria fără paşaport

Lindsey Vonn (IMagine: Mediafax Foto/AFP)

Vonn va participa la sfârşitul acestei săptămâni la o etapă de Cupă Mondială găzduită de staţiunea bulgară Bansko. Când a ajuns, miercuri, pe aeroportul din Munchen, ea şi-a dat seama că şi-a uitat paşaportul la Salzburg.

Sportiva le-a explicat autorităţilor germane de la aeroport că se află într-o situaţie delicată dacă pierde avionul, iar acestea au dat dovadă de înţelegere. Poliţiştii i-au eliberat un document de călătorie provizoriu, însă nu înainte de a-i cere lui Vonn să se fotografieze cu ei.

Lindsey Vonn ocupă în acest moment locul 4 în clasamentul Cupei Mondiale, cu 646 de puncte, după Tina Maze din Slovenia (985 de puncte), Anna Fenninger din Austria (901) şi Mikaela Shiffrin din SUA (750). Însă în clasamentul probei de Super-G, americanca în vârstă de 30 de ani ocupă primul loc, după ce a câştigat etapele de la St. Moritz şi Cortina d'Ampezzo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici