Lionel Messi şi Neymar, contestaţi vehement de ultraşii protestatari ai lui PSG

Ultraşii de la Paris Saint-Germain şi-au exprimat miercuri frustrarea faţă de situaţia actuală de la club şi i-au luat la ţintă pe superstarurile Lionel Messi şi Neymar, dar şi pe preşedintele clubului , Nasser Al-Khelaifi.

167 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi şi Neymar, contestaţi vehement de ultraşii protestatari ai lui PSG

Lionel Messi şi Neymar contestaţi vehement de ultraşii protestatari ai lui PSG

Suporterii ultraşi ai clubului PSG au protestat miercuri în faţa sediului central al clubului şi au contestat cuplul de vedete. Suporterii au fost auziţi scandând cuvinte neortodoxe la adresa celor doi, după ce s-a aflat că învingătorul Cupei Mondiale a fost suspendat pentru două săptămâni pentru o călătorie neautorizată în Arabia Saudită. Clubul a decis deja că nu-i va prelungi contractul argentinianului, care expiră la sfârşitul sezonului.

De asemenea, s-a auzit "Neymar, dispari", fanii arătându-şi foarte clar frustrarea faţă de marile achiziţii ale echipei. Internaţionalul brazilian nu a mai jucat pentru PSG de când a suferit o accidentare la gleznă, în februarie, şi e încă indisponibil.

Cei doi jucători nu au fost singurii care au fost ţinta criticilor. Ultraşii şi-au exprimat, de asemenea, frustrările faţă de preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi.

Messi şi Neymar au fost aduşi la PSG în încercarea de a câştiga Liga Campionilor pentru prima dată în istoria clubului, dar nu au reuşit să aducă cel mai important trofeu european. PSG a fost eliminată în 16-imile de finală de Bayern Munchen în acest sezon şi nu pare să fie mai aproape de a fi încoronată cea mai bună echipă de pe continent, în ciuda investiţiilor mari.

Echipa lui Christophe Galtier rămâne în cursă ca să câştige titlul în acest sezon, dar forma sa în 2023 a fost slabă. PSG a fost deja învinsă de şase ori în Ligue 1 de la începutul anului şi a fost eliminată din Cupa Franţei de Marseille.

Echipa revine la acţiune duminică în campionat, la Troyes. Cu toate acestea, echipa lui Galtier va fi lipsită de Messi, după ce a fost suspendat. Internaţionalul argentinian ar fi decis să părăsească clubul în urmă cu mai bine de o lună şi a fost în discuţii pentru o mutare în Arabia Saudită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
neymar,
psg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici