Lipă: Fotbaliştii de la Dinamo îşi bat joc, nu îmi dau seama cum au pierdut campionatul

Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii formaţiei alb-roşii îşi bat joc de munca lor şi a celorlaţi oameni din club, precizând că nu îşi dă seama cum aceştia au pierdut titlul în Liga I după ce aproape tot sezonul au condus în clasament.

16 afișări
Imaginea articolului Lipă: Fotbaliştii de la Dinamo îşi bat joc, nu îmi dau seama cum au pierdut campionatul

Preşedintele CS Dinamo Elisabeta Lipă (Montaj foto)

"Domnul Borcea era, săracul, vânăt, şi nu doar la meciurile astea. La fiecare meci pune foarte mult suflet şi l-am văzut cum e cu multe pastile după el. Nu ştiu cât timp poţi să o duci în ritmul ăsta. Este păcat, jucătorii îşi bat joc în primul rând de ei, ca sportivi, şi nu mai zic de ce păţesc şi cei din jurul lor. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la echipa de fotbal Dinamo. Având în vedere că eu am făcut atâţia ani sport, am ajuns la concluzia că este specific românului să meargă foarte bine până într-un anumit moment şi apoi să se sperie de performanţă sau de locul pe care ar putea să-l ocupe la final. Nu pot să-mi dau seama cum au pierdut campionatul, când mai aveau două meciuri de jucat, iar în acele meciuri au stricat tot ce au construit într-un an de zile", a spus preşedintele CS Dinamo.

Lipă consideră că fotbaliştii dinamovişti au salarii mari şi nu îi mai interesează să câştige un trofeu. "Înaintea ultimelor două etape chiar am spus că se poate face performanţă şi cu bani puţini. La Unirea Urziceni sunt nişte nume necunoscute, nu sunt fotbalişti de talie extraordinară, au bani puţini şi din câte ştiu 3 sau 4.000 de euro pe lună. Pe când la Dinamo, salariile sunt foarte mari. Jucătorii de aici ştiu că dacă joacă sau nu ei tot banii aceia îi vor lua. Pentru ce îi mai trebuie să câştige în plus câteva sute de mii de euro dacă ar câştiga şi titlul de campion. Probabil că le ajunge salariul şi primele pe care le-au primit până la căderea echipei. Nu pot să cred că poţi să pierzi un campionat aşa, după ce ai condus aproape pe toată durata competiţiei. Nu pot să înţeleg acest fenomen", a explicat oficialul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Elisabeta Lipă susţine că datoria pe care FC Dinamo o are către CS Dinamo a ajuns din cauza penalităţilor la 3 milioane de lei, litigiul dintre cele două societăţi urmând să se finalizeze în instanţă. "FC Dinamo mai are la CS Dinamo acea datorie de 13 miliarde care acum s-a făcut, cu penalităţi, peste 30 de miliarde. Suntem în proces cu ei şi aşteptăm să se pronunţe instanţa. Cum vor fi achitaţi aceşti bani nu mai depinde de noi", a adăugat Lipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici