Liţă Dumitru: Sunt în România cu un impresar din America interesat de Florinel Coman

Liţă Dumitru a recunoscut, recent, că Florinel Coman este pe lista unei echipe din MLS. Fostul mare fotbalist a venit în România cu un impresar din SUA, pentru a negocia cu FCSB transferul mijlocaşului de 21 de ani. Există interes şi pentru alţi jucători.

172 afișări
Imaginea articolului Liţă Dumitru: Sunt în România cu un impresar din America interesat de Florinel Coman

Liţă Dumitru: Sunt în România cu un impresar din America interesat de Florinel Coman

Echipele din MLS şi-au îndreptat atenţia către fotbaliştii români după prestaţiile foarte bune ale lui Alexandru Mitriţă de la New York City. Acesta a fost unul dintre cei mai buni străini din campionat. ”Mitriţă a făcut o impresie foarte frumoasă în MLS şi a început să se discute din nou şi de România. În ultimii 10 ani, în America a început să se investească în fotbal. Cei care iubesc fotbalul ştiu de România, îşi aduc aminte de Gică Hagi şi de figura frumoasă pe care a făcut-o naţionala noastră la Campionatul Mondial din America.

Eu nu ştiu suma pe care a oferit-o, dar e adevărat că sunt în România cu un impresar din America. Sunt mai mulţi jucători care îl interesează, iar Florinel este printre ei.”, a spus Liţă Dumitru la Digi Sport.

În ultimele zile, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a recunoscut că discută cu reprezentanţii unui club transferul lui Florinel Coman, în schimbul căruia solicită milioane importante. Dacă străinii vor accepta pretenţiile financiare ale omului de afaceri, Coman o să devină cel mai scump jucător român plecat din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici