Liverpool - AC Milan sau FC Barcelona - Arsenal, posibile întâlniri în optimile LC

Tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, de vineri, ar putea duce la întâlniri precum Liverpool - AC Milan, finala de anul trecut şi din urmă cu trei sezoane, sau FC Barcelona - AC Milan, revanşa finalei de acum doi ani.

1 afișare
Imaginea articolului Liverpool - AC Milan sau FC Barcelona - Arsenal, posibile întâlniri în optimile LC

Liverpool - AC Milan sau FC Barcelona - Arsenal, posibile întâlniri în optimile LC

Cele opt echipe care au terminat pe primul loc în grupele lor vor putea întâlni adversare din rândul celor opt formaţii care au încheiat pe locul doi. Nu se pot întâlni echipe provenite din aceeaşi grupă dar nici echipe din aceeaşi ţară.

Anglia este ţara cu cele mai multe echipe în optimi, patru.

Formaţiile care au terminat pe primul loc în grupă: FC Sevilla (Spania), Internazionale Milano (Italia), Manchester United (Anglia), FC Barcelona (Spania), Real Madrid (Spania), Chelsea (Anglia), FC Porto (Portugalia) şi AC Milan (Italia).

Echipele care au terminat pe locul doi: Celtic Glasgow (Scoţia), Liverpool (Anglia), Schalke 04 (Germania), Olympiakos Pireu (Grecia), Olympique Lyon (Franţa), Fenerbahce (Turcia), Arsenal (Anglia), AS Roma (Italia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici