Liverpool ar putea fi exclusă din Cupa Ligii Angliei

Liverpool ar putea fi exclusă din Cupa Ligii Angliei, după ce, în meciul cu MK Dons, încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea elevilor lui Klopp, a fost introdus în teren un jucător ineligibil.

113 afișări
Imaginea articolului Liverpool ar putea fi exclusă din Cupa Ligii Angliei

Liverpool ar putea fi exclusă din Cupa Ligii Angliei

Identitatea jucătorului este necunoscută, însă se pare că disputa are loc între club şi Federaţia de Fotbal, pe fondul dreptului de joc internaţional al jucătorului.

Dreptul de joc este cerut de Federaţia de Fotbal pentru orice jucător legitimat anterior la un club din afara Angliei sau un jucător străin care se legitimează în Anglia pentru prima dată.

Un purtător de cuvânt al clubului Liverpool a declarat, potrivit Independent, că: ”Clubul este conştient de o potenţială problemă administrativă, aparţinând unuia dintre jucători. Colaborăm cu autorităţile pentru a stabili datele problemei şi nu vom mai face nicio declaraţie până când procesul este finalizat”.

Jucătorul pentru care este necesar dreptul de joc ar putea fi olandezul Sepp van den Berg, un tânăr transferat de la clubul PEC Zwolle, care a fost rezervă. Compatriotul lui Sepp van den Berg, Ki-Jana Hoever a înscris al doilea gol, în meciul cu MK Dons. Portarul irlandez, Caoimhin Kelleher a făcut parte din primul unsprezece al partidei. Restul jucătorilor străini din teren fac parte din echipa obişnuită folosită de Jurgen Klopp.

Regulamentul Cupei Angliei spune că o astfel de abatere poate fi sancţionată cu mustrare, amendă sau altă pedeapsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici