Liverpool întoarce de la 1-0, în 10 oameni, pentru o victorie surprinzătoare la Newcastle

Darwin Nunez a marcat două goluri pe final de meci pentru a oferi o victorie dramatică a lui Liverpool, în zece oameni, împotriva lui Newcastle United, pe St James' Park, după ce gazdele au condus cu 1-0 şi au jucat mai mult de o oră în superioritate.

518 afișări
Imaginea articolului Liverpool întoarce de la 1-0, în 10 oameni, pentru o victorie surprinzătoare la Newcastle

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Anthony Gordon a deschis scorul în minutul 25, când a profitat de greşeala lui Trent Alexander-Arnold. Liverpool a rămas apoi fără căpitanul Virgil van Dijk, eliminat pentru un fault asupra lui Alexander Isak, trei minute mai târziu.

Alisson a ţinut Liverpool în joc, cu o intervenţie de efect, mingea respinsă de el în bară, după şutul lui Miguel Almiron, din prima repriză, refuzând să ajungă în poartă.

Gazdele au mai avut un şut în bară, după pauză, înainte ca atacantul uruguayan Nunez să fie introdus în minutul 77.

Cu nouă minute înainte de final, Nunez l-a învins prima dată pe portarul lui Newcastle, Nick Pope, cu un prim şut în diagonală. În minutele suplimentare de joc, Nunez a profitat de pasa lui Mohamed Salah, şi a marcat golul victoriei, a doua a sezonului pentru cormorani.

Liverpool e acum pe locul 4 în Premier League cu 7 puncte, în timp ce Newcastle are doar 3 puncte şi e pe 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici