Scandalul de dopaj din lumea handbalului românesc. Liviu Dragomir şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului Corona Braşov

La trei săptămâni după scandalul de dopaj care a lovit clubul de handbal Corona Braşov, preşedintele clubului şi-a prezentat demisia. Antrenorul Ion Crăciun a plâns la conferinţa de presă.

412 afișări
Imaginea articolului Scandalul de dopaj din lumea handbalului românesc. Liviu Dragomir şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului Corona Braşov

Liviu Dragomir şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al clubului Corona Braşov

Ion Crăciun şi-a găsit cu greu vorbele şi încercat să povestească ce s-a întâmplat. ”Eu am ţinut foarte mult la grupul acesta. Am lăsat doctorului în săptămâna care urma, să se facă o recuperare foarte bună. Am primit un telefon şi mi s-a spus că el a găsit o clinică unde poate să facă o recuperare specială. I-am zis că nu vreau să facă vreo tâmpenie, să nu se bage unde nu trebuie, să încerce să-şi facă treaba şi pentru că eu eram chiar în timpul cursului când am primit telefonul, i-am zis să meargă la conducerea clubului.

Nu era nimeni, pentru că toţi eram plecaţi, şi eu, şi doamna Tîrcă şi antrenorul secund. L-am trimis la domnul preşedinte. Nu ştiu ce a făcut sau ce nu a făcut, dar sunt convins că dacă eram aici şi mergeam să văd, pentru că nu ştiam nici eu procedura asta. Am întrebat 10 doctori după aceea, doctori, şi habar nu aveau despre ce este vorba cu acest tratament„ a spus antrenorul braşovencelor.

”Preşedintele clubului Corona şi-a anunţat demisia. Liviu Dragomir a spus că nu înţelege de ce echipa a fost exclusă din Liga Naţională atâta timp cât jucătoarele nu au primit o decizie definitivă de suspendare. În niciun caz nu ne-am dorit să facem lucruri interzise, în niciun caz nu ne-am dorit să punem într-o lumină proastă o echipă unde s-a muncit, unde s-a depus foarte multă energie, suflet. Eu o să-mi prezint demisia, e firesc, pentru că lucrurile s-au întâmplat în mandatul meu şi aşa trebuie să se întâmple.” , a fost reacţia şefului clubului Corona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici