Liviu Ganea: Am o hârtie prin care mă pot transfera pentru un milion de euro

Atacantul Liviu Ganea, trimis la Dinamo II deoarece a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea "alb-roşie", a declarat, marţi, că nu se aştepta la un astfel de tratament din partea clubului şi a menţionat că are o clauză de transfer de un milion de euro.

169 afișări
Imaginea articolului Liviu Ganea: Am o hârtie prin care mă pot transfera pentru un milion de euro

Liviu Ganea: Am o hârtie prin care mă pot transfera pentru un milion de euro (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Aseară a fost o negociere între mine şi conducerea clubului pentru prelungirea contractului. Nu am ajuns la un consens şi pentru asta am fost trimis la echipa a doua, să mă pregătesc acolo. Mă conformez, sunt jucătorul lui Dinamo încă un an de zile şi atâta tot. Nu sunt dezamăgit... De fapt sunt, pentru că m-aş fi aşteptat la un altfel de tratament din partea clubului, dar mi s-a oferit un contract pe care îl are un jucător nou-venit la Dinamo şi care mai are multe de arătat. Nu vorbesc despre transferuri, pentru că sunt încă jucătorul luii Dinamo, am o hârtie prin care mă pot transfera pentru un milion de euro, iar impresarul meu Victor Becali se ocupă de un eventual transfer. Nu cred că au venit încă oferte pentru mine, mie mi se pare mult suma de un milion de euro. Depinde de ei dacă vom mai negocia, eu mi-am spus punctul de vedere, mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar nu depinde numai de mine", a declarat Ganea.

Liviu Ganea speră într-o însănătoşire grabnică a administratorului delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, înternat în spital cu probleme la inimă: "Îi urez însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede aproape de echipă".

Conducerea FC Dinamo a decis, marţi, trimiterea atacantului Liviu Ganea la formaţia a doua a clubului şi trecerea lui pe lista de transferuri, deoarece a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea "alb-roşie", care expiră vara viitoare.

Liviu Ganea, în vârstă de 23 de ani, evoluează la Dinamo din 2005, cu excepţia sezoanelor 2008/2009 şi 2009/2010 când a fost împrumutat la CS Otopeni, respectiv Astra Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici