Liviu Lupu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al clubului Corona Braşov

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Lupu, şi-a depus, luni seară, demisia din funcţia pe care o deţinea, după ce Agenţia Naţională de Integritate a constatat că actualul consilier local PSD se află în conflict de interese.

331 afișări
Imaginea articolului Liviu Lupu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al clubului Corona Braşov

Liviu Lupu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al clubului Corona Braşov (Imagine: Shutterstock)

Cătălin Leonte, membru în Consiliul Director al clubului Corona şi şef al secţiei de sporturi de iarnă, a declarat că după demisia lui Liviu Lupu atribuţiile de coordonare a clubului vor fi preluate de Consiliul Director al grupării braşovene, din care fac parte Vasile Kraila, Toro Tamaş şi Cătălin Leonte.al clubului

"Este adevărat că Liviu Lupu şi-a depus luni demisia şi până la numirea în funcţie a unui nou preşedinte, atribuţiile vor fi preluate de Consiliul Director al clubului", a spus Leonte.

Liviu Lupu şi-a mai depus demisia şi în luna iunie, însă atunci nu a fost aprobată de Adunarea Generală a clubului.

Consilierul local PSD, Liviu Lupu, este în conflict de interese administrativ şi penal, a decis Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Într-un comunicat emis vineri, ANI arată că Liviu Lupu a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi penală, întrucât "în calitate de consilier local, a participat la şedinţele consiliului şi a votat hotărârile prin care au fost aprobate bugetele locale pentru anii 2008, 2009, 2010, respectiv 2011", bugete de la care au fost plătite şi contracte cu firma privată la care este asociat şi el, şi soţia lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici