LMK Sf. Gheorghe şi CSM Satu Mare, calificate în semifinalele Diviziei A

Echipele de baschet feminin LMK Sf. Gheorghe şi CSM Satu Mare s-au calificat vineri în semifinalele Diviziei A, după ce au învins în meciul trei, din primul tur al play-off-ului, formaţiile CET Govora, respectiv campioana ICIM Arad.

2 afișări

LMK Sf. Gheorghe a învins CET Govora cu scorul de 72-65 (39-33), în timp ce în disputa ICIM Arad-CSM Satu Mare, scorul a fost 54-61 (27-36).

Marea perdantă în cursa pentru semifinale este ICIM Arad, care a fost eliminată cu 2-1 la general, de nou-promovata CSM Satu Mare.

Primele două echipe calificate în semifinale au fost MCM Târgovişte, care a trecut cu scorul general de 2-0, de SCM U Craiova, şi BC Alexandria, care a dispus, tot cu 2-0 la general, de CSM Oradea.

În semifinale se vor duela MCM Târgovişte cu CSM Satu Mare, respectiv BC Alexandria cu LMK Sf. Gheorghe.

Semifinalele se vor juca în sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", datele fiind 22, 25, 29 aprilie, 2 şi 6 mai.

Echipele câştigătoare se vor califica în finala Diviziei A, în acelaşi sistem, la datele 13, 16, 20, 23 şi 27 mai. Pentru clasarea finală pe locurile 5-8 nu se va mai juca, în conformitate cu decizia FR Baschet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici