Lobonţ s-a accidentat la genunchiul drept

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, s-a accidenatat la genunchiul drept şi va fi supus unui control medial, luni, la Policlinica Universitară Agostino Gemelli, informează cotidianul Il Tempo.

80 afișări
Imaginea articolului Lobonţ s-a accidentat la genunchiul drept

Lobonţ s-a accidentat la genunchiul drept (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată notează că internaţionalul român s-a accidentat în acelaşi loc în care a fost operat cu un an în urmă.

Portarul român a fost notat cu 6 de site-urile forzaroma.info şi newnotizie.it şi agenţia Datasport. "Lobonţ nu a fost întrebuinţat în prima repriză, în afară de faza la care s-a accidentat", a scris forzaroma.info.

"Nu a avut nimic de apărat, aiar la pauză i-a lăsat locul lui Doni din cauza accidentării", a notat newnotizie.it.

"Portarul român a avut ghinion la ciocnirea cu Juan şi a fost nevoit să părăsească terenul ", a scris Datasport.

Bogdan Lobonţ a început ca titular partida AS Roma - Bari, scor 1-0, din etapa a XVI-a a campionatului Italiei. Lobonţ s-a accidentat în minutul 42, la scorul de 1-0 pentru Roma, după o ciocnire cu propriul fundaş, brazilianul Juan. Internaţionalul român a fost înlocuit la pauză cu Doni. Lobonţ este al doilea portar al Romei care se accidentează, după brazilianul Julio Sergio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici