Lobonţ se simte epuizat fizic şi psihic după Euro-2008

Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Bogdan Lobonţ, a declarat, vineri, pe blog-ul său personal, că se simte epuizat fizic şi psihic după participarea la Campionatul European cu naţionala României şi a precizat că va pleca într-o vacanţă în China pentru a se relaxa.

38 afișări
Imaginea articolului Lobonţ se simte epuizat fizic şi psihic după Euro-2008

Lobonţ se simte epuizat fizic şi psihic după Euro-2008 (Imagine: Mediafax Foto)

La întrebarea unui suporter cum se simte după Euro-2008, Lobonţ a răspuns: "Epuizat! Fizic şi psihic".

Portarul titular în toate cele trei meciuri ale României la Euro crede că selecţionerul Victor Piţurcă este cel mai potrivit tehnician pentru această funcţie. "Ne-am dorit mai mult. Din păcate am întâlnit echipe mult mai puternice! Nu mi se pare normal să ataci un antrenor care a avut şi are performanţe la echipa naţională. Ştiu că România are 22 de milioane de antrenori, dar Victor Piţurcă a demonstrat că este cel mai bun", a spus Bogdan Lobonţ.

Internaţionalul român a precizat că la pauza meciului cu Olanda, "tricolorii" nu au văzut imagini de la meciul Italia - Franţa, care se desfăşura în acelaşi timp. "La pauză, în vestiar, nu am văzut imagini de la meciul Italia - Franta!", a mai spus Lobonţ.

Bogdan Lobonţ crede că Olanda va câştiga Campionatul European. "Olanda este, după părerea mea, cea mai bună echipă de la Euro-2008", a menţionat Lobonţ.

Lobonţ a precizat că i s-a părut normal ca suporterii români să nu-i aştepte pe "tricolori" la aeroport, la întoarcerea de la Euro. "Nu am realizat performanţa de a trece de grupe şi era normal să nu fim aşteptaţi de suporteri la aeroport", a explicat Lobonţ.

La întrebările suporterilor dacă va pleca de la Dinamo, Lobonţ a răspuns că va pleca în vacanţă, în China, şi a negat orice conflict cu noul antrenor al "roş-albilor", Mircea Rednic. "În fiecare sezon Dinamo a luptat pentru titlu. Mi-e greu să cred că după un an fără trofee Dinamo va sta departe de campionat… Dinamo se va lupta pentru event! Am tot spus. Am jucat cu nea Mircea la Rapid, am fost colegi de echipă şi am avut multe de învăţat din experienţa lui. Nu încercaţi să creaţi un conflict între mine şi Mircea Rednic! Nu e cazul", a precizat Lobonţ.

Bogdan Lobonţ crede că cei mai buni portari din lume în acest moment sunt Edwin Van Der Sar şi Gianluigi Buffon, precizând că l-a avut model în cariera pe danezul Peter Schmeichel.

Portarul echipei Dinamo şi al naţionalei României a mai precizat că la vârsta de 40 de ani se va retrage din cariera sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici