Lopez Caro: Mi-ar plăcea să-i facem cadou domnului Porumboiu o victorie de ziua lui

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, vineri, că i-ar plăcea să-i facă drept cadou finanţatorului Adrian Porumboiu un meci bun şi o victorie de ziua lui, în partida pe care o va disputa sâmbătă, în campionat, împotriva celor de la Gloria Bistriţa.

20 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro: Mi-ar plăcea să-i facem cadou domnului Porumboiu o victorie de ziua lui

Lopez Caro: Mi-ar plăcea să-i facem cadou domnului Porumboiu o victorie de ziua lui (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-ar plăcea să-i facem cadou domnului Porumboiu un meci bun şi o victorie în partida de sâmbătă. Echipa ştie cât de important este meciul cu Gloria Bistriţa, mai ales că tot ceea ce ne-a mai rămas în actualul sezon este campionatul. Întâlnim echipa care-mi place cel mai mult cum joacă în campionat, chiar dacă nu ocupă o poziţie foarte bună în clasament. Gloria Bistriţa este o echipă bine aşezată şi are jucători interesanţi, atât ca individualităţi cât şi în plan colectiv", a declarat, vineri, Lopez Caro.

Tehnicianul spaniol consideră că lupta în campionat rămâne deschisă, iar podiumul se va stabili în ultimele etape din retur. "Ultimele etape din campionat vor fi decisive. Pentru noi este important să muncim etapă de etapă şi să rămânem cu picioarele pe pământ, indiferent de rezultate", a conchis Lopez Caro.

FC Vaslui va întâlni, sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici