Lopez Caro nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină a FC Vaslui şi va fi sancţionat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că antrenorul Juan Ramon Lopez Caro nu s-a prezentat în faţa Comisiei de Disciplină a clubului şi va fi sancţionat pecuniar.

14 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină a FC Vaslui şi va fi sancţionat

Lopez Caro nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină a FC Vaslui şi va fi sancţionat (Imagine: Mediafax Foto)

"În cursul zilei de astăzi (n.r. - luni), când era programată întrunirea Comisiei de Disciplină pentru a analiza cazul lui Lopez Caro, s-a prezentat avocatul acestuia, Josep Vandellos, fără niciun fel de împuternicire. Chiar dacă ar fi avut şi acea hârtie, cercetarea disciplinară se poate face doar în prezenţa fizică a persoanei vizate. Avocatul Vandellos a susţinut că el este un soldat, nu general, aşa că nu a semnat nici prezenţa lui la cercetarea disciplinară. Noi îl vom sancţiona disciplinar pe Lopez Caro cu o sancţiune pecuniară, contractul lui cu clubul FC Vaslui fiind în derulare", a declarat Ciprian Damian.

Oficialul clubului moldav susţine că Lopez Caro este în continuare angajatul SC Sporting Club SA Vaslui, în ciuda faptului că tehnicianul spaniol a anunţat, prin casa de avocatură Chiuariu &Asociaţii că şi-a reziliat contractul cu gruparea vasluiană.

"Până astăzi, Lopez Caro a fost suspendat din funcţia de antrenor, nu dat afară. Statutul Antrenorului specifică foarte clar, la articolul 26, aliniatul 6, că indiferent de modalitatea de încetare a relaţiilor contractuale dintre antrenor şi club, contractul de muncă semnat de părţi va rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile de către o instanţă de judecată. În aceste condiţii, Lopez Caro este încă angajatul clubului, iar dacă nu se va prezenta în continuare la serviciu, vom proceda în consecinţă şi vom merge pe desfacerea contractului de muncă. Avocaţii lui Lopez Caro au spus că ei aşteaptă hotărârea de la TAS şi că nu-i interesează nicio hotărâre a unei instanţe din România", a conchis Damian.

Lopez Caro a fost suspendat din funcţie, în urma unei decizii luate, în urmă cu opt zile, de Consiliul de Administraţie al FC Vaslui, care a precizat că antrenorul spaniol urmează să fie cercetat disciplinar. Conducătorii clubului îi reproşează lui Caro rezultatele slabe ale echipei, dar şi modul în care a pregătit formaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici