Lopez Caro s-a prezentat din nou la stadion pentru antrenament şi a găsit vestiarele închise

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, s-a prezentat din nou, joi seară, la stadionul Municipal, pentru a conduce un antrenament, dar la arenă a găsit vestiarele închise şi nu era prezent niciun jucător.

18 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro s-a prezentat din nou la stadion pentru antrenament şi a găsit vestiarele închise

Lopez Caro s-a prezentat din nou la stadion pentru antrenament şi a găsit vestiarele închise (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Lopez Caro a fost însoţit la stadion de avocatul său, Josep Vandellos.

Jucătorii echipei FC Vaslui nu s-au prezentat la antrenamentele de miercuri şi joi, antrenorul Lopez Caro susţinând că şedinţele de pregătire au fost boicotate. Finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat, miercuri, că Lopez Caro a dat dovadă de lipsă de respect, el modificând programul echipei, introducând câte două antrenamente miercuri şi joi, deşi iniţial îi anunţase pe jucători că vor fi liberi, iar unii dintre ei îşi cumpăraseră bilete pentru a merge acasă.

FC Vaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici