Loredana Groza i-a făcut marcaj lui Jose Mourinho la dineul oficial al Generaţiei de Aur

Generaţia de Aur a organizat aseară, la hotelul Radisson, un dineu oficial, înaintea meciului de adio din această seară, ora 20.30, de pe Arena Naţională.

3076 afișări
Imaginea articolului Loredana Groza i-a făcut marcaj lui Jose Mourinho la dineul oficial al Generaţiei de Aur

FOTO: Facebook Loredana Groza

Vedeta serii a fost portughezul Jose Mourinho, care va sta pe banca echipei lumii, formaţia care astă-seară va înfrunta Generaţia de Aur.

Lusitanul a fost solicitat de aproape toţi invitaţii pentru fotografii. Asta în condiţiile în care anumiţi oaspeţi au venit cu soţiile (Marius Lăcătuş) sau cu prietenele (Florin Răducioiu).

Şi cântăreaţa Loredana Groza, prezentă la dineu, a cerut să facă o poză cu fostul tehnician de la AS Roma.

„Lori” s-a tras în poză, de asemenea, cu Gică Hagi, fostul lider al tricolorilor, dar şi cu Dan Petrescu, Miodrag Belodedici şi brazilianul Rivaldo.

Pe contul de Facebook al Loredanei, îmbrăcată într-o rochie roşie mulată care i-a pus în evidenţă bustul proeminent, un internaut a comentat ironic la fotografia cu Mourinho: „Casă de piatră! Vă stă super”.

Însoţit pe tot parcursul serii de impresarul Ioan Becali, Mourinho s-a mai întreţinut cu Adrian Ilie, dar şi cu fostul său elev de la Barcelona, Hristo Stoicikov, din perioada în care era asistentul lui Bobby Robson.

La dineu oficial, invitaţii au primit un parfum personalizat. Totul a fost pus la cale de Gică Popescu, care deţine o firmă cu numele Generaţia de Aur.

Ganea l-a „torpilat” pe „Baci”!

Înaintea partidei care marcheză 30 de ani de la Mondialul american, terminat de România pe locul 5, a izbucnit un scandal.

Ionel Ganea a atacat violent, susţinând că Gică Popescu, în calitate de organizator, îşi trage „caimacul” de pe urma încasărilor de la meci. „E „fiert” pe „caşcaval”! Are un caracter josnic!”, a declarat Ganezul pentru sportpesurse.

Fostul vârf al naţionalei, retras la Făgăraş, susţine că merita să fie invitat la meci, chiar dacă nu a participat la World Cup 1994, în condiţiile în care în lot sunt nume care n-au prins lotul de America, precum Lăcătuş, dar bifează evenimentul.

La dineu a venit şi preşedintele pe care Generaţia de Aur l-a avut în SUA, Mircea Sandu, însă niciun oficial de la actuala conducere de la FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici