Lotito: Ştefan Radu va fi răscumpărat

Preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a anunţat că fundaşul Ştefan Radu va fi cumpărat definitiv de la FC Dinamo, grupare de la care a fost împrumutat în iarnă până la finalul acestui sezon, informează presa italiană.

12 afișări
Imaginea articolului Lotito: Ştefan Radu va fi răscumpărat

Preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito (Imagine: Mediafax Foto)

"Radu va fi răscumpărat", a spus Lotito într-un interviu acordat publicaţiei Corriere dello Sport, în care a precizat că situaţiile lui Bianchi şi Rozehnal vor fi analizate în curând pentru a se stabili dacă vor fi păstraţi în lot.

Ştefan Radu evoluează la Lazio Roma din luna ianuarie. În momentul tranzacţiei, presa italiană scria că fundaşul Ştefan Radu a fost împrumutat până la finalul sezonului pentru 1.190.000 de euro, urmând ca Lazio să mai achite diferenţa până la 5.400.000 de euro, în cazul în care va decide să-l cumpere definitiv pe internaţionalul român.

Claudio Lotito a pus pe seama lipsei de unitate din vestiar sezonul nereuşit al formaţiei romane, care a terminat campionatul pe locul 12. "Bilanţul este în mod cert unul negativ. Anul acesta a lipsit unitatea din vestiar. Vom elimina persoanele care au creat probleme. Clasarea noastră slabă nu depinde de un factor de natură tehnică. În ianuarie am inserat patru elemente şi jocul a început să meargă, apoi echipa a căzut din nou, ceea ce îmi confirmă raţionamentul că, deşi am crezut că am de a face cu persoane mature şi responsabile, realitatea este de fapt alta", a explicat Lotito, citat de publicaţia Il Tempo.

Oficialul de la Lazio nu a clarificat, însă, situaţia antrenorului Delio Rossi. "Are contract până în 2009 şi în acest moment clubul nu l-a reziliat, trebuie să ne uităm peste toate problemele. Totuşi, echipa nu are vicii de ordin tehnic", a subliniat Claudio Lotito.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici