Lotul Cehiei pentru Euro-2008

Selecţionerul Cehiei, Karel Bruckner, a dezvăluit, marţi, la Praga, lista definitivă a celor 23 de jucători reţinuţi pentru Campionatul European (7-29 iunie în Austria şi Elveţia).

60 afișări
Imaginea articolului Lotul Cehiei pentru Euro-2008

Lotul Cehiei pentru Euro-2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tehnicianul nu a făcut nicio schimbare în raport cu primul lot anunţat la 14 mai în afară de înlocuirea lui Daniel Pudil, accidentat la mâna dreaptă, cu Rudolf Skacel.

"Având în vedere că nu a existat nicio problemă notabilă de sănătate, nu am avut niciun motiv să schimb ceva", a spus Bruckner.

Cehia va juca, vineri, la Praga, în compania Scoţiei, în ultimul meci de pregătire înainte de plecarea, prevăzută la 2 iunie, în cantonamentul de la Seefeld (Austria).

Cehia joacă la Euro-2008 în grupa A şi va juca în compania Elveţiei (chiar meciul de deschidere), Portugaliei şi Turciei.

Lotul Cehiei este următorul:

Portari: Petr Cech (Chelsea/Anglia), Jaromir Blazek (FC Nurnberg/Germania), Daniel Zitka (Anderlecht/Belgia)

Fundaşi: Zdenek Grygera (Juventus Torino/Italia), Marek Jankulovski (AC Milan/Italia), Michal Kadlec (Sparta Praga), Radoslav Kovac (Spartak Moscova/Rusia), Zdenek Pospech (FC Copenhaga/Danemarca), David Rozehnal (Lazio Roma/Italia), Tomas Sivok (Sparta Praga), Tomas Ujfalusi (Atletico Madrid /Spania)

Mijlocaşi: Tomas Galasek (FC Nurnberg/Germania), David Jarolim (Hamburg/Germania), Marek Matejovsky (Reading/Anglia), Jaroslav Plasil (Osasuna/Spania), Rudolf Skacel (Hertha Berlin/Germania), Jan Polak (Anderlecht/Belgia), Libor Sionko (FC Copenhaga/Danemarca), Stanislav Vlcek (Anderlecht/Belgia)

Atacanţi: Milan Baros (Porstmouth/Anglia), Martin Fenin (Eintracht Frankfurt/Germania), Jan Koller (FC Nurnberg/Germania), Vaclav Sverkos (Banik Ostrava).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici