Lotul echipei naţionale se va reuni luni pentru partida cu Insulele Feroe

Lotul echipei naţionale de fotbal a României se va reuni luni, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, în vederea pregătirii partidei cu selecţionata Insulelor Feroe, din cadrul preliminariilor CE 2016, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

210 afișări
Imaginea articolului Lotul echipei naţionale se va reuni luni pentru partida cu Insulele Feroe

Lotul echipei naţionale se va reuni luni pentru partida cu Insulele Feroe (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Jucătorii convocaţi pentru partida cu Insulele Feroe, inclusiv stranierii confirmaţi, vor fi anunţaţi în cursul zilei de duminică, 22 martie, pe site-ul FRF.ro.

Selecţionerul Anghel Iordănescu va susţine o conferinţă de presă la care vor fi prezenţi şi trei fotbalişti, luni, de la ora 13.45, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

De la ora 17.00, va avea loc primul antrenament al echipei naţionale, primele 15 minute fiind deschise reprezentanţilor presei.

Conferinţa de presă de dinaintea jocului este programată pentru sâmbătă, 28 martie, de la ora 16.30, tot la Mogoşoaia, ca şi antrenamentul oficial, care va începe la ora 18.00, iar primele 15 minute sunt deschise reprezentanţilor presei.

Partida România - Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa duminică, 29 martie, de la ora 19.00, pe stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici