Lotul naţionalei de handbal masculin a României pentru meciurile amicale cu Cehia

Antrenorii echipei naţionale de handbal masculin a României, Vasile Stângă şi Sorin Toacsen, au anunţat, joi, lotul pentru partidele amicale cu reprezentativa B a Cehiei, care vor avea loc la Buzău şi Ploieşti.

164 afișări
Imaginea articolului Lotul naţionalei de handbal masculin a României pentru meciurile amicale cu Cehia

Lotul naţionalei de handbal masculin a României pentru meciurile amicale cu Cehia (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Jucătorii convocaţi sunt următorii:

portari: Mihai Popescu (HCM Constanţa), Ionuţ Ciobanu (Energia Pandurii Târgu Jiu), Ionuţ Irimuş (Minaur Baia Mare)

jucători de câmp: Alexandru Stamate (Minaur Baia Mare), Gabriel Florea, Paul Giotoiu (ambii Energia Pandurii Târgu Jiu), Laureţiu Toma, Marius Sadoveac, Daniel Mureşan, Alexandru Sabou, Alexandru Csepreghi (toţi HCM Constanţa), Valentin Ghionea, Cristian Fenici (ambii UCM Reşiţa), Marius Novanc, Iulian Stamate, Ionuţ Georgescu (toţi Steaua Bucureşti), Rareş Jurcă (Frisch auf Goppingen) - jucători de câmp.

A mai fost convocat şi interul Alin Şania, dar acesta nu poate ajunge la echipa naţională, pentru că este angrenat în campionatul Emiratelor Arabe Unite, cu formaţia Al Wasl.

Primul meci cu Cehia B va avea loc în 17 aprilie, la Buzău (ora 18.00), iar al doilea la Ploieşti, o zi mai târziu, de la ora 12.00.

Cele două teste cu echipa a doua a Cehiei sunt programate înaintea disputelor oficiale cu Rusia, din play-off-ul Campionatului Mondial din 2011. Reprezentativa României se va reuni în 12 aprilie, la Izvorani.

Următoarea reunire a echipei naţionale masculine este programată pentru data de 29 mai. Meciul tur cu Rusia va avea loc la Bucureşti, în 13 iunie (ora 19.00), iar cel retur în 19 iunie, la Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici