Lotul naţionalei masculine de handbal pentru dubla manşă cu Lituania, din preliminariile CE din 2012

Naţionala de handbal masculin se va reuni în 28 februarie, pentru prima dată după participarea la CM din Suedia, având programate meciurile cu Lituania, din 10 şi 13 martie, în preliminariile CE din 2012.

76 afișări
Imaginea articolului Lotul naţionalei masculine de handbal pentru dubla manşă cu Lituania, din preliminariile CE din 2012

Lotul naţionalei masculine de handbal pentru dubla manşă cu Lituania, din preliminariile CE din 2012 (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Lotul convocat de antrenorii Vasile Stîngă şi Nicolae Munteanu este format din următorii jucători:

Portari - Mihai Popescu, Ionuţ Ciobanu, Bogdan Pralea

Jucători de câmp - Gabriel Florea, Csike Onyejekwe, Marius Novanc, Dan Savenco, Laurenţiu Toma, Valentin Ghionea, Marius Sadoveac, Daniel Mureşan, Rareş Jurcă, George Cântec, Cristi Fenici, Alexandru Csepreghi, Alexandru Stamate şi Alexandru Şimicu.

Naţionala se va reuni în 28 februarie, la Constanţa, cu excepţia jucătorilor de la HCM, care se vor prezenta la pregătiri în 4 martie, la o zi după disputarea pe teren propriu a ultimei partide din grupa D a Ligii Campionilor, cu Renovalia Ciudad Real. Echipa reprezentativă va asista la confruntarea cu formaţia spaniolă.

Plecarea spre Lituania, pentru meciul tur, va avea loc în 8 martie. Partida este programată în 10 martie, la Vilnius, iar cea retur, în 13 martie, la Constanţa.

În grupa a II-a de calificare, România este pe ultimul loc, cu 0 puncte, după două meciuri disputate, cu Croaţia (22-34) şi cu Spania (20-35). Partidele retur cu cele două adversare vor avea loc în 8-9 iunie, respectiv 11-12 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici