Lotul Poloniei pentru meciul amical cu România

Selecţionerul Poloniei, Franciszek Smuda, s-a hotărât asupra echipei de start pe care o va alinia în partida amicală contra reprezentativei României, programată sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Legia din Varşovia, informează cotidianul Przeglad Sportowy.

23 afișări
Imaginea articolului Lotul Poloniei pentru meciul amical cu România

Lotul Poloniei pentru meciul amical cu România (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Oricum, toţi vor avea ocazia să joace, fie sâmbătă cu România, fie miercurea viitoare cu Canada, fie în ambele meciuri. Nimeni nu va purta tricoul Poloniei doar la antrenamente. N-am secrete vizavi de acest meci, puteţi să-l sunaţi şi pe selecţionerul României să-i daţi echipa de start. Contează ce se va întâmpla în teren. Înainte de un meci ştii totul despre adversar. Vine meciul şi de multe ori apar surprize, lucruri la care nu te aşteptai, de aceea fotbalul e atât de frumos", a spus Smuda.

Astfel, echipa de start a Poloniei ar urma să fie: Kuszczak - Kowalczyk, Zewlakow, Kokoszka, Brozek - Blaszczykowski, Dudka, Kosowski - Jelen, Lewandowski, Obraniak.

Mijlocaşul Kamil Kosowski îşi doreşte ca echipa sa să îşi ia revanşa pentru meciul amical cu România din aprilie 2002 de la Bydgoszcz, scor 2-1 pentru "tricolori". "Îmi amintesc foarte bine de amicalul cu România din 2002. Atunci nu aveam atâta experienţă. Sper ca istoria de atunci să nu se repete şi să câştigăm noi de data asta", a spus Kosowski.

Atacantul Ireneusz Jelen a afirmat că el şi coechipierii săi vor fi motivaţi la meciul amical cu România ca şi pentru unul oficial. "Tratez meciul cu România ca şi pe unul de calificare. După ratarea calificării toată lumea vrea să vadă o îmbunătăţire a jocului nostru, aşa că nu se poate vorbi de lipsa presiunii", a spus Jelen.

Partida amicală dintre reprezentativele Poloniei şi României va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici