Lovitură primită de echipa de gimnastică a României. Larisa Iordache s-a retras din proba de individual compus de la Tokyo: „Mă doare foarte rău glezna”

  • Faza calificărilor pentru finalele de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 este pregătită cu atenţie de gimanştii români.
  • Băieţii au intrat miercuri la antrenamentele de pe podium, urmând ca fetele să înceapă joi.
  • Larisa Iordache va evolua numai la bârnă.
1582 afișări
Imaginea articolului Lovitură primită de echipa de gimnastică a României. Larisa Iordache s-a retras din proba de individual compus de la Tokyo: „Mă doare foarte rău glezna”

Lovitură primită de echipa de gimnastică a României. Larisa Iordache s-a retras din proba de individual compus de la Tokyo: „Mă doare foarte rău glezna”

Larisa Iordache s-a decis să concureze doar la bârnă la aceasta ediţie a Jocurilor Olimpice. Ea a explicat de ce nu va putea concura şi la individual: “Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor.“

Miercuri, Marian Drăgulescu a intrat pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura în prima subdiviziune de calificări, pe 24 iulie.

La sfârşitul antrenamentului, Marian s-a arătat mulţumit: “Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”.

Gimnasta Maria Holbură va concura în calificări la toate cele 4 aparate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici